Schiesser

Als pionier in de ondermode industrie stond Schiesser aan de wieg van de uitvinding van het tricot dat nog steeds de basis vormt voor het moderne ondergoed. Vanaf het begin speelt kwaliteit een centrale rol bij Schiesser. Dit komt op veel vlakken tot uiting; in het product zelf, in hoogwaardige materialen, in een voortreffelijke afwerking en vanzelfsprekend ook in de pasvorm. Een merk van deze tijd, dat trouw blijft aan zijn roots en tegelijkertijd vernieuwende en toekomstgerichte waarden creëert.

 
Ten Cate

Ten Cate  is een Twents textielbedrijf, dat is opgericht in 1952 door Loets Ten Cate. TC biedt kwalitatief hoogwaardige bodyfashion voor eigenlijk iedereen. De Twentse cultuur is terug te vinden in een platte organistatiestructuur, maar zeker ook in betrokkenheid en loyaliteit van de medewerkers. Tegenwoordig heeft TC een heel breed bodyfashion assortiment. Met 4 sterke bodyfashion merken in huis: Ten Cate, Tweka, TC WOW en lief!. Kwaliteit en comfort zijn door de jaren heen, altijd dé pijlers voor TC geweest.

 
Mey
 

Het merk Mey komt oorspronkelijk uit Duitsland. Zowel voor heren als dames heeft het merk ondermode met de fijnste linnen. Lingerie van Mey voelt als een tweede huid. Mey ondergoed is van excellente kwaliteit en geeft u een gevoel van modieuze zelfstandigheid en een prettig gevoel van sensualiteit. Mey staat altijd voor innovatief design, modieuze zelfstandigheid en een kwaliteit zonder compromissen. Me, Myself and Mey.

 
Sloggi
 

Het microvezel ondergoed van Sloggi staat garant voor comfortabele basics voor elke dag die gemakkelijk met elkaar gecombineerd kunnen worden. De luchtdoorlatende en zachte Sensitive Touch materialen van de Sloggi slips zijn van een hoogwaardige kwaliteit en dragen zo bij aan een perfecte pasvorm, terwijl de afwezigheid van storende etiketten voor een onvergetelijk draagcomfort zorgt. Laat u verrassen door het grote assortiment van microvezel ondergoed voor elke dag, natuurlijk van Sloggi.